1. KOLO KUPA: Mihovljanec s dva gola za prolaz

Nakon početnih ispitivanja snaga Goran Mihovljanec postiže pogodak u 10. minuti susreta iz odbijanca nakon što je domaći golman obrani udarac Ivana Čekolja.

Mreže su mirovale do 23. minute kada Jakov Korman prima odličnu loptu okrenut leđima na centru, prolazi 2 igrača i gura Mihovljanca u prostor koji izlazi sam i poentira za 2:0.

U 40. minuti Nikola Lešković odličnom dugom loptom pronalazi Marija Landripeta na boku koji niskim centarsutom pronalazi Niku Kasapovića na vrhu pet metara, ali njegov udarac brani domaći golman. 

U 43. minuti utakmice iz kornera nabacuje Ivan Čekolj, na loptu glavom natrčava Nikola Lešković ali lopta prolazi pokraj desne vratnice.

U 46. minuti izlaze Niko Kasapović Bocal, Filip Pirički i Kristijan Tišljarić, a u igru ulaze Marko Strabić, Matija Drempetić i Neven Pišković.

U 47. minuti Drempetić odlično prolazi 1 na 1 i ubacuje prizemnu loptu, ali na nju kasni danas raspoloženi Goran Mihovljanec. 

Nakon 15 minuta mirne igre, na dvadesetak metara Neven Pišković i Matija Drempetić duplim pasu izbacuju vezni red domaćina, Drempetić isprobava udarac ali tik pokraj vratnice.

U 66. minuti domaćin izbacuje obranu Stubice i s 20 metara Leon Koprivnjak puca po sredini gola. To je bila jedina ozbiljna prigoda NK Desinić.

U 71. minuti u igru ulazi kapetan Dario Matuša umjesto Jakova Kormana, asistenta prvog pogotka.

U 78. minuti Neven Pišković odličnom loptom pronalazi Mihovljanca koji izlazi sam na golmana, ali danas dobar golman domaćina izbija loptu u zadnji tren.

U 81. minuti Pišković naletava na jedan odbijanac na 20 metara i odličnim volej udarcem lopta prolazi pokraj golmana, ali i tik pokraj lijeve stative.

U 85. minuti Dario Matuša nosi loptu ispred napadača domaćina i dugom loptom pronalazi Danijela Glavača koji mirnom prizemnom loptom ubacuje za Mihovljanca ali golman ponovno brani njegov udarac. Nakon nekoliko minuta mirne igre Nikola Lešković uzima udarac na 30 metra i dobar udarac ponovno brani domaći golman i izbija u korner.

Ovim putem čestitamo našim dečkima i domaćinu NK Desiniću na fer i koreknoj borbi i utakmici.