MININOGOMETNA LIGA GUPČEV KRAJ MIJENJA IME!

Samo nekoliko dana prije početka nove sezone 5. po redu Mininogometne lige Gupčev kraj, dogodila se velika vijest na kojoj smo intenzivno radili u posljednjih nekoliko tjedana. Danas je potpisan ugovor između našeg NK STUBICA i velike hrvatske kompanije iz Zagreba, koja je vlasnik poznatog brenda ().

Tako da od danas naša liga ima generalnog sponzora i mijenja ime u: „ LIGA GUPČEV KRAJ“.

Kao što smo već obavijestili javnost, mijenja se sistem natjecanja i od ove godine se ide s dvije seniorske lige po 6 momčadi, nakon čega prvih 4 momčadi ide u play off i jednom veteranskom ligom od 8 momčadi. Također, usred natjecanja će se odigrati u jednom danu i kup natjecanje seniora odnosno jednodnevni turnir pod nazivom „1. ADMIRAL BET CUP GUPČEV KRAJ“. Kostur kupa i svi parovi utakmica će se odrediti odmah prilikom izvlačenja ligaškog dijela natjecanja.

Boris Wagner iz je izjavio:

„Mi smo ponosni što možemo podržati ovako hvale vrijedan projekt razvoja sporta u zagorskom kraju. Nadamo se kako je ovo početak jedne dugogodišnje suradnje koja će omogućiti razvoj malonogometne scene.“

Dok se direktor lige Drempetić nadovezao:

Sretan sam i ponosan što se tako poznata tvrtka, kao što je , pridružila našem projektu koji iz godine u godine konstantno raste. Uvjeren sam da ćemo zajedno značajno doprinijeti razvoju nogometa u Gupčevu kraju i cijelom Zagorju i hvala im u ime cijele uprave NK STUBICA!” – rekao je  voditelj škole nogometa NK STUBICA i direktor „ADMIRAL BET LIGE GUPČEV KRAJ“, Matija Drempetić.

Više o našem novom generalnom sponzoru možete provjeriti klikom na .

Novi logotip: