DVOJICA MLADIĆA IZ STUBICE MEĐU NAJBOLJIMA U HRVATSKOJ!!

Foto: Hrvatski nogometni savez

Donedavni članovi našeg nogometnog kluba NK STUBICA u kategoriji pionira (2009. godište), dvojica velikih prijatelja i mladića iz Donje Stubice nedavno su osvojili povijesni trofej.

Naime, na nedavno završenom selekcijskom turniru središta HNS-a gdje su nastupali najbolji igrači u Hrvatskoj rođeni u 2009. godištu, selekcija četiri ŽNS-a kojih je dio i naš NOGOMETNI SAVEZ KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE ostvarila je najbolji rezultat u povijesti i osvojila 1. mjesto s četiri pobjede i jednim neodlučenim rezultatom. 

Landripet, Babić i Kelava


Radi se o našim dečkima Manuelu Landripetu i Mihaelu Kelavi koji su prije 5 mjeseci napravili iskorak u svojoj karijeri i nakon jesenskog dijela sezone u dresu NK STUBICA, proljetni dio sezone odigrali u NK ZAGOREC iz Krapine.

Selekcija četiri županijska nogometna saveza

U našoj školi nogometa su kontinuirano proveli više od 7 godina i za njih razvoj uz veliku podršku svojih obitelji jako su zaslužni i naši treneri Slaven Belinić, Davor Glavač i donedavni trener i voditelj škole nogometa Matija Drempetić.

Protiv NS Sjever u prvom kolu osvojena su prva tri boda pobjedom 2:1, a gol za pobjedu je postigao Mihael Kelava. U drugom kolu pobijedili su NS Osijek rezultatom 3:0, a golove su postigli Danijel Babić i Mihael Kelava. U trećem kolu su odigrali 0:0 protiv NS Rijeka te iako su stvorili velik broj prilika nisu uspjeli pobijediti. U 4. kolu pobijedili su prošlogodišnje pobjednike NS Split (većinom igrače iz HNK HAJDUK) rezultatom 1:0. U zadnjem kolu su igrali za prvo mjesto protiv ZNS-a (igrači GNK DINAMO i NK LOKOMOTIVA) i pobijedili 2:0.

Obrana koju je predvodio Manuel Landripet na cijelom turniru je primila samo jedan pogodak u pet utakmica, dok je najboljim igračem turnira u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza proglašen Mihael Kelava. Mihael je tom nagradom ujedno izabran i za najboljeg igrača Hrvatske u 2009. godištu, što je veliki rezultat za naš mali klub i za naš mali grad.


Ovim putem se NK STUBICA zahvaljuje prvenstveno njihovim obiteljima i trenerima koji su sudjelovali u njihovom razvoju, ali i svim sponzorima, partnerima i prijateljima kluba koji redovito podržavaju rad naše škole nogometa.

Mihael Kelava i Petar Krpan

Preuzeto:

https://nskzz.hr/nogomet/vijesti/selekcija-4-zns-a-najbolja-na-proljetnom-selektivnom-turniru-hnsa/

Foto: nskzz.hr/HNS